Vår Service Vår Service Vår Service

Komplett golvspecifikations- och distributionsservice

Flowcrete Sweden erbjuder en omfattande golvbeläggningsservice över hela Sverige, som fokuserar på följande fyra huvudsakliga tjänster...

1. Specificering av golvbeläggningar

Flowcrete Sweden hjälper er med specifikationsprocessen för att säkerställa att ni får det lämpligaste golvet för er verksamhet. Vi gör yrkesmässig besiktning av specifika golvytor (nybyggnad eller renovering). Lämnar förslag på skräddarsydda lösningar för projektens ändamål samt tillhandahåller vi branschens principer för detaljanslutningar.

2. Tillverkning och leverans av golvbeläggningar

Flowcrete tillverkar ett brett sortiment av fogfria golvbeläggningar anpassade till nästan alla golvapplikationer. Vi har både tillverkning och lager i Sverige - vilket innebär att vi kan leverera material rikstäckande och nå tillfredställande ledtider för våra kunder.

3. Kvalificerade produkt-, kvalitets- och säkerhetsutbildningar

Vårt mål är att tillgodose våra entreprenörers utbildningsbehov. Detta borgar för hög kvalitet och ändamålsenliga golvinstallationer.

Vi utför Härdplastutbildningar (Steg 1 och 2 enligt branschrekommendation), specialanpassade golvsystemutbildningar samt specialanpassade segmentsutbildningar

Se hur denna webbplats använder cookies och läs vår sekretesspolicy här.