Aktuella projekt

Vad vi gör…

Deckshield

Det är det första intrycket som räknas, och parkeringsområdet är oftast besökarens första kontakt med i stort sett alla anläggningar. Med en Deckshieldbeläggning i parkeringshuset får dina besökare ett tryggare och säkrare parkeringsområde som samtidigt är estetiskt attraktivt och känns trevligt att vistas i...

Få mer information…
Duracon®

Duracon®systemen är uppbyggda av olika kompositioner av akrylplast, polymerer, additiv och filler som tillsammans formar en optimal kombination av styrka och smidighet i den färdiga beläggningen.

Få mer information…
Flowchem VE

Beläggningar baserade på krympfri vinylester varvad med glasfiber. Kan appliceras för hand med glasfibermatta eller sprayappliceras.

Få mer information…
Flowcoat

För krävande ytor, t ex torr lättare verkstadsindustri, läkemedelsindustri, korridorer, personalutrymmen, kulvertgångar och lager är våra tunnskiktsbeläggningar ett utmärkt alternativ.

Få mer information…
Flowcrete

Enastående slitstarka och hygieniska fogfria beläggningar, anpassade för miljöer med höga krav.

Få mer information…
Flowfast

Flowfast är det snabba fogfria golvet! Beläggningen kan belastas redan 2 timmar efter installation. Det sparar tid och pengar.

Få mer information…
Flowshield

Vårt sortiment av släta golv har många varierande egenskaper. Golvbeläggningarna passar som bland annat butiksgolv men går bra att användas som industrigolv också.

Få mer information…
Isocrete Golvavjämningar

Våra golvspackel innehåller flygaska vilket gör att det går åt mindre rent vatten vid framställning av produkterna.

Få mer information…
Mondéco

Ett lyxigt alternativ till granit- och marmorklinkers. Mondéco heter vårt fogfria terrazzogolv och ger en stilfull yta som kan användas i allt från exklusiva affärer till industrimiljöer.

Få mer information…
Comfortgolv

Våra Comfortsystem ger oanade designmöjligheter samtidigt som de bidrar till att förbättra luftkvaliteten. Dessa golvlösningar är M1 certifierade och uppfyller de striktaste emissionskraven för inomhusluft.

Få mer information…

Håll dig uppdaterad