COVID-19 - Uppdatering 2020-04-01

COVID-19 - Uppdatering 2020-04-01

01 apr 2020

Kära kund, 

Vi befinner oss i en svår och märklig situation på grund av coronaviruset. Många måste jobba hemifrån, och fler kommer kanske att behöva göra det framöver. Det kan hända att du är tvungen att gå till jobbet, eller att du inte får komma dit alls under ett par veckor. 

Precis som alla andra kunder hos Flowcrete är du orolig för det rådande läget, och för hur det kommer att inverka på dynamiken i ditt dagliga arbete och i verksamheten totalt sett.

På Flowcrete kommer vi att fortsätta jobba på som vanligt, men i största möjliga mån på distans. Vi vill fortsätta att erbjuda dig det allra bästa. Det är dig vi fokuserar våra insatser på. Därför kommer vi att ställa alla våra verktyg, tips och råd till förfogande för dig under denna period – vi finns fortfarande här för våra kunder. 

Vi är säkra på att vi kommer att ta oss igenom detta tillsammans, och att vi kommer ut på andra sidan ännu starkare när krisen är över. 

Vänliga hälsningar 

Flowcrete

SLUTET

Uppskattade du detta inlägg? Klicka nedan för att dela med ditt nätverk:

Kontakta

För mer information ring +46 31 57 00 10 eller besök oss på webben www.flowcrete.se.

Information till redaktörer

Flowcrete är ett världsledande produktvarumärke inom fogfria golv. Varumärket marknadsförs och säljs på den skandinaviska marknaden av Tremco CPG Sweden AB och Tremco CPG Norway AS, som är en del av Construction Products Group Europe. 

Tremco CPG Sweden AB har sitt huvudkontor i Kungälv i Västra Götaland. 

Håll dig uppdaterad