COVID-19 - Uppdatering med hänsyn till rådande situation

COVID-19 - Uppdatering med hänsyn till rådande situation

27 mar 2020

Flowcrete följer noga Coronavirus-utbrottet och hanterar proaktivt alla potentiella effekter på vår förmåga att leverera material, samtidigt som vi upprätthåller en säker arbetsmiljö för våra medarbetare och följer myndigheternas krav i respektive land.

Våra anläggningar kommer fortsätta vara i full drift där det är möjligt, medan all personal som inte är nödvändig för produktionen arbetar på distans från hemmet. Försäljningsrepresentanter och tekniker fortsätter att supporta via e-post och telefon i första hand. Som vanligt finns ett stort utbud av rådgivningsverktyg och videor på våra hemsidor för att stödja ditt arbete var du än befinner dig.

I takt med att situationen med COVID-19 utvecklas kan våra planer också komma att förändras. Detta är en föränderlig situation och vi kommer att fortsätta delge uppdateringar. När vi arbetar tillsammans under dessa tider strävar vi efter att fortsätta ge det starka stöd och den service du under åren har lärt känna och litar på.

Vi önskar dig fortsatt säkerhet och god hälsa,

Flowcrete Sweden

SLUTET

Uppskattade du detta inlägg? Klicka nedan för att dela med ditt nätverk:

Kontakta

För mer information ring +46 31 57 00 10 eller besök oss på webben www.flowcrete.se.

Information till redaktörer

Flowcrete är ett världsledande produktvarumärke inom fogfria golv. Varumärket marknadsförs och säljs på den skandinaviska marknaden av Tremco CPG Sweden AB och Tremco CPG Norway AS, som är en del av Construction Products Group Europe. 

Tremco CPG Sweden AB har sitt huvudkontor i Kungälv i Västra Götaland. 

Håll dig uppdaterad