Information om leveransförmåga under samhällssmittan COVID-19

Flowcrete kan fortsatt tillgodose kundernas behov

16 mar 2020

Coronaviruset har medfört omfattande negativ påverkan på samhället och näringslivet runt om i världen. På Flowcrete och inom koncernen har vi infört kraftfulla rutiner för att säkerställa en fortsatt leveransförmåga för att tillgodose våra kunders behov.

Med denna information vill vi på Flowcrete Sweden AB upplysa om att vi för tillfället har full förmåga att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt. Vi har i dagsläget tillgång till råvaror och produktionen är i drift.  Material kan levereras enligt plan, såväl inom Sverige som till Norge och Danmark.

För att säkerställa leveransförmågan och minimera risken för att smittspridning bland våra medarbetare ska störa verksamheten, följer vi kontinuerligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Utöver detta har vi infört egna förebyggande restriktioner och rutiner för såväl medarbetare, besökare och samarbetspartners.

Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete och önskar alla våra kunder och medarbetare god hälsa i denna svåra tid vi tillsammans genomgår.

SLUTET

Uppskattade du detta inlägg? Klicka nedan för att dela med ditt nätverk:

Kontakta

För mer information ring +46 31 57 00 10 eller besök oss på webben www.flowcrete.se.

Information till redaktörer

Flowcrete är ett världsledande produktvarumärke inom fogfria golv. Varumärket marknadsförs och säljs på den skandinaviska marknaden av Tremco CPG Sweden AB och Tremco CPG Norway AS, som är en del av Construction Products Group Europe. 

Tremco CPG Sweden AB har sitt huvudkontor i Kungälv i Västra Götaland. 

Håll dig uppdaterad