Vi söker en Teknisk Specialist / Produktspecialist

Vi söker en Teknisk Specialist / Produktspecialist

12 jan 2021

Är du ingenjör med en bygg- eller materialteknisk bakgrund och lockas av en specialistroll där du har stor möjlighet att påverka ditt eget arbete? Här blir du del av ett drivet gäng på ett innovativt företag som sätter individen i centrum och som ger sina anställda möjligheten att utvecklas individuellt och tillsammans.


Om tjänsten

I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Tremco CPG Sweden AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.


Om företaget

Tremco CPG Sweden AB tillhandahåller sex starka produktvarumärken inom byggsektorn – Illbruck, Flowcrete, Nullifire, Tremco, Vandex och Dryvit. Organisationen präglas av innovation, hållbarhet och entreprenörskap och visionen handlar om att göra det möjligt för sina kunder att forma en värld där byggnader sparar energi, håller längre och överträffar alla riktmärken för hållbart byggande. Kontoret är beläget i toppmoderna lokaler i centrala Göteborg med kollektivtrafik och affärer i direkt anslutning.


Arbetsuppgifter

I rollen som produktspecialist och teknisk rådgivare utgör du företagets tekniska spetskompetens inom produktsegmentet lim, fog och fönstertätning för varumärket Illbruck. Rollen innebär att ge expertis gällande tekniska detaljer och lösningar såväl inom organisationen som mot kund och slutanvändare. Inom organisationen supporterar du sälj- och marknadsorganisationen med produktkunskap, externt supporterar du byggföretag samt byggvaruhandeln och slutanvändare i tekniska frågor kring användning av produkterna. Rollen innebär även att hålla utbildningar för personal och användare samt att faktagranska och marknadsanpassa produktdatablad och användarinstruktioner till svensk byggpraxis. Du genomför även praktiska tester på produkter och material för utveckling av nya användningsområden. I din roll arbetar du i nära samarbete med produktchef samt med sälj- och marknadsfunktionerna på företaget. Rollen innebär resor med övernattning cirka 1-2 gånger i månaden.


Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Ingenjörsutbildning med relevant teknisk inriktning såsom byggnadsteknik eller materiallära på högskole- eller universitetsnivå
• Teoretisk och praktisk bakgrund inom bygg eller materialteknik och god förståelse för byggnadstekniska lagar och praxis på den svenska byggmarknaden
• Goda kunskaper inom produktområdet lim, fog och fönstertätning är meriterande
• Du uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska i tal och skrift

Vi tror att du är en självgående person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och som strävar efter att utveckla företaget utifrån ditt kompetensområde. Du är bra på att skapa struktur i ditt arbete och driver det framåt med nyfikenhet och engagemang. Vidare är du utåtriktad och har en naturlig fallenhet för att bygga relationer med olika typer av personer i olika roller och nivåer. Du har också ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat.


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!


Ansökan

Rekryteringen hanteras av Bravura. Du lämnar din ansökan enkelt på Bravuras hemsida. 


SÖK DENNA TJÄNST

SLUTET

Uppskattade du detta inlägg? Klicka nedan för att dela med ditt nätverk:

Kontakta

För mer information ring +46 31 57 00 10 eller besök oss på webben www.flowcrete.se.

Information till redaktörer

Flowcrete är ett världsledande produktvarumärke inom fogfria golv. Varumärket marknadsförs och säljs på den skandinaviska marknaden av Tremco CPG Sweden AB och Tremco CPG Norway AS, som är en del av Construction Products Group Europe. 

Tremco CPG Sweden AB har sitt huvudkontor i Kungälv i Västra Götaland. 

Håll dig uppdaterad